tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuoden viimeistä viedään

Laitetaanpas vuoden lopun kunniaksi viimeinen postaus tilauskortista. Tämä kortti menee ystävän 18- vuotiaalle pojalle. Tämä nuori mies harrastaa metsästystä, palokuntaa, mopoja ja autoja ja niitä ajattelinkin jollain tapaa korttiin sisällyttää. Aikani pähkäiltyäni kaikki muut paitsi metsästys "istuivat" tähän korttiin hyvin, joten päätin jättää suosiolla metsästysteeman pois kortista. Kortin tilaaja oli kuitenkin tekemääni korttiin tyytyväinen, joten se riittää minulle :). Ja tällainen siitä sitten tuli:
Kortissa käytetty nuoren miehen auton kuvaa, joka tulostettu 4cc- paperille. Daricen kohokuviotaskuilla
"mankeloitu" liekkejä, jotka värjätty vesiväreillä ja leikattu. Kohokuvioitu myös hammasrattaita ja auronrengaskuviota Spellbindersin taskuilla. Stanssattuja hammasrattaita väritettyinä tinan värisellä akryylivärillä, kolme ruuvihaaraniittiä ja Joanna Sheenin leimasimella leimattu mittaristo, joka osoittaa 18 vuoden ikää. Onnittelutekstiin lisätty mustia sormenjälkiä, joita oletan tämän harrastuksen tuovan mukanaan ;).


Tällainen oli pohja ennen liekkien ja muun "sälän" lisäämistä. Eli tässä käytetty noita Spellbindersin kohokuviotaskuja.4 kommenttia:

 1. Aivan mieletömän ihana kortti.
  Miten tämä on mulla mennyt ohitse.
  Tosi upee!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :) onnistui omastakin mielestä :)

   Poista
 2. tosi upea ja näyttävä kortti;) oikea taidonnäyte...

  VastaaPoista