torstai 19. joulukuuta 2013

Jouluiset terveiset

Heippa taas :). Nyt alkaa olla mullakin viimeiset hetket joulukorttien tekemisessä, mutta pakko oli tänä iltana vielä muutama kyhätä. Tässä on nyt mennyt meitin perheellä viikon päivät sairastellessa ja kaikki, siis aivan kaikki hommat ovat jääneet tekemättä.

Pari päivää sitten havahduin siihen, että toinen muksuista pääsee pian koulusta joulun viettoon ja toinen päivähoidosta kotihoitoon, täytyyhän sinne kouluun ja päiväkotiin olla jotain annettavaa kiitokseksi tästä kuluneesta syksystä :). Suklaalevykortit sitten ajattelin tehdä, kun en muutakaan tähän hätään keksinyt, mutta kai se muistaminen on tärkeintä vai mitäs tuumaatte? Ja tänä iltana ne sain vihdoin tehtyä :D. Ja tässä tuotokseni.Oikealla oleva menee pojan opettajalle ja keskellä tytön valitsema kortti menee hoitopaikkaan. Vasemmalla oleva on ylimääräinen tuotos :). Paperina taas ihastuttavaa Maja Designin tuotantoa, tällä kertaa "Vintage Frost Basics"- sarjasta . Ja tuttuja stanssattuja koristeita ja itsetehtyjä paperikukkia. Ja sisältä korteista löytyy tietysti tuttua sinistä Fazerin suklaata :D.
Tämäkin "ylimääräinen" kortti syntyi samassa ähellyksessä
, jonka aion antaa hyvälle ystävälleni maistuvan tuliaisen kera. 
Ja laitetaanpas tähän loppukevennykseksi ettei mene liian suklaiseksi, kuva tästä risuhässäkästä sekä meitin Tiitu- koirulista, joka on askartelijan oiva apulainen ja työnjohtaja, Koivunoksat ja mustikanvarvut kerätty omalta tontilta ja värjätty akryyliväreillä valkoiseksi tai sinne päin. Vähän jotain kätköistä löytyneitä koristeita lisää ja voila, siinä meidän talvinen koristeemme (jääneekö ainoaksi?). Tällaiset terveiset täältä Hikiän perukoilta, kiva, jos jaksatte aina joskus seurata :D. 4 kommenttia:

  1. Upeat on työt.
    Varmasti lahjan saajat ilahuvat.

    VastaaPoista
  2. ovat tosi kauniita viemisiä;) varmasti saajille hyvinkin mieluisat varsinkin, kun ne on itse tehty. hurjan nätti tuo Joululeima, ottaisin mieluusti itsellenikin...
    rattoisia vuoden viimeisiä päiviä!

    VastaaPoista