maanantai 19. toukokuuta 2014

Väriterapiaa

Se vaan on niin terapaeuttista, askartelu meinaan ja ylipäätään kaikki käsillä tekeminen :). Siinä pienet murheet ja vähän isommatkin unohtuvat ainakin hetkeksi. Kun sen inspiksen käsillä tekemiseen saa, niin haluttaisi heti paikalla kokeilla kaikkia uusia ideoita, joita päässä pyörii :). Usein kokeilu jää kuitenkin jonnekin tulevaisuuteen ihan ajanpuutteen vuoksi, mutta onneksi joskus on sentään aikaa :).

Tässä tämänkertainen "terapiaistuntoni" :). Lavinia Stampsin leimat jälleen pääosassa. Taustat kaikkiin kortteihin tehty DI- musteilla märälle paperille (miksikäs sitä nyt teknisesti kutsutaankaan?). Taustan kuivuttua, lisätty vielä joitain yksityiskohtia, kuten maaston muotoja. Paksu akvarellipaperi on niin huokoista, joten leimajäljestä ei tule niin tarkkaa.Tämä sopisi ehkäpä paremmin joulukortiksi, mutta miksei onnittelukortiksikin jollekin :). Tässä taustaan lisätty vielä Cosmic Shimmerin Mica- pulverista tehtyä mistiä, taustaan tuli näin hauska hohde.


Tässä samoin hohtavaa mistiä, joka näkyy paremmin alemmassa kuvassa.
Tähän vihertävään korttiin olen lisännyt päälle Cosmic Shimmerin paksua embossaus- ainetta ja kuumentanut sen jälkeen kortin alapuolelta. Tällä tavalla korttiin muodostui ikäänkuin vesipisaroita, aika hauska vai mitä?
Tässä oranssinsävyisessä samoin "vesipisaroita".

4 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika kun ihania kaikki.
  Kyllä tykkään...OH-HO....ei voi kun huokailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa :) täällä punastelen hämmennyksestä, kun noin kehutaan :)

   Poista
 2. OI, aivan mielettömän mahtavia kortteja! :) Löysin blogiisi kun olit linkittänyt sen askartelun salat ryhmään. Onneksi löysin, jään lukijaksi :)

  VastaaPoista