perjantai 29. marraskuuta 2013

Stampendous- "Snowy Postcard"

Heippa kaikille! Edellisestä postauksesta onkin jo aikaa, mutta tämän ihanuuden haluan jakaa muillekin :). Monelle onkin varmaan tuttu Stampendousin ihana Snowy Postcard- leimasin ja nyt minäkin vihdoin olen sen itselleni saanut hommattua. Olen ihaillut muiden tuotoksia tällä leimasimella tehdyistä korteista ja tässä tulee minun näkemykseni.

Leimakuva leimattu kahteen kertaan kahdella DI- sävyllä ja toisesta leimasta leikattu tuo ovaali osuus ja kiinnitetty kohotarrapaloilla toisen kuvan päälle. Vähän mustetta reunoille ja stanssattuja koristeita. Peurakuviossa "lumi" käsitelty liimalla ja päälle "Diamond Dustia". Paperina alla ihana uutuus Maja Designin "Vintage Frost Basics"- sarjasta,


Tällä kortilla osallistun It´s all about the Vintage and Beauty- haasteeseen # 57, jonka aiheena "Eläin/Eläimet/Animal/Animals" ja Craft- room challengeen- "Vintage Christmas".

6 kommenttia:

 1. Tosi ihana luomus tästä kauniista leimasimesta ja upeat porot kaunistuksena!
  Kiitos kun osallistut Craft-Room haasteeseen, onnea;-))m

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja tunnelmallinen kokonaisuus:)

  VastaaPoista
 3. Gorgeous I love how you have aged your papers and your vintage images are wonderful. Thank you for sharing with us at Craft-Room Challenge XOXO Zoe

  VastaaPoista
 4. Miten upea ja niin ihanan joulumainen kortti! upeat leimat ja kauniit värit! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista