keskiviikko 9. lokakuuta 2013

"Sweet Pea Stamps"- Joulukortit 2013

Eilen ja tänään käytin ensimmäistä kertaa näitä ihania Sweet Pea Stampsin leimoja, joista työstin sitten lopuksi kolme joulukorttia.

Leimakuva siis Sweet Pea Stampsin, kukat itsetehtyjä ja paperit Maja Designin sekä jostain skräppipaperiarkista, jonka valmistajaa en muista. Lisänä stanssattuja koristeita ja siinäpä se sitten onkin. Tämä kortti osallistuu Koukussa Kortteihin Vintagehaasteeseen, jossa tämänkertaisena aiheena "Enkeli".

Tässä myös käytetty Sweet Pea Stampsin leimasinta. Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin Joulumaratooniin, jossa ensimmäisen haasteen pääväreinä ovat ruskea- turkoosi- kulta. Taustaan leimattu akryylivärillä "Vanha kulta" kuusia ja kiekuroita, jotka käsitelty kohojauheella ja tausta inkattu DI- musteella "Broken China". Leimakuva leimattu DI- musteella "Vintage photo" ja käsitelty sen jälkeen kohojauheella.

Ja tässä viimeisessä käytetty Maja Designin papereita, stanssattuja kuvioita ja itsetehty kukkanen ylhäällä. Tällä kortilla osallistun Askartelutaivaan Korttihaasteeseen nro 27, jonka aiheena tällä kertaa "Talvi".

2 kommenttia: