keskiviikko 28. elokuuta 2013

Kortti "It`s all about the Vintage and Beauty"- ja Amalian askartelut- haasteeseen

Ihanaista keskiviikkoa kaikille! Tässä taannoin löysin netissä surffaillessani aivan ihanan "Vintage and Beauty"- haasteblogin. Vihdoin päätin osallistua nyt menneillään olevaan haasteeseen #50 Kesän kukkaset ja samalla kortilla myös Amalian askartelut- haasteeseen, jossa aiheena "Itse tehty kukka/kukat" (kortin kukat siis itse tehtyjä).

Tämä on ensimmäisiä kertoja, kun käytän kortissani valmista leikekuvaa, 3 D- kuvia olen joskus jonkin verran käyttänyt, mutta nykyään vähemmän.

Jotenkin hirmu vaikea oli alkaa työstämään tätä korttia, tuotti mieletöntä päänvaivaa saada aikaan mieleinen asettelu. Sain kuitenkin jotain aikaiseksi ja suhteellisen tyytyväinen olen tähän korttiin. Tekemisessä kului rattoisasti aamupäivä :)


Kortin paperit ovat Prima Marketing "Nature Garden"- lehtiöstä, leikekuva Nellie Snellen Vintage- arkista, koristekiekurat stanssattuja, kukat ovat itsetehtyjä. Tarkoituksella jätin kortin yläosan tyhjäksi koristeista, olisi ollut sääli peittää noin kauniita papereita :).


                 Eikös olekin huikaisevan kaunis ja söötti kuva? :D

2 kommenttia:

  1. Miten upea ja kaunis kortti! Todella suloinen kuva ja ihanan väriset kukkaset ja kauniit kiekurat! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  2. Hi! Thank you for using one of my backgrounds :) I see you've solved your background troubles by yourself 'smiles'
    Have a great weekend!
    Linnea

    VastaaPoista