tiistai 16. heinäkuuta 2013

Stempelglede- "Vintage Garden" syntyy kaaoksen keskellä

Heippa taasen! Meillä mies on lähtenyt lasten kanssa pohjoiseen Puolangan mökille lomailemaan ja minä jäin koiran kanssa kotiin. Kerrankin olisi ollut mahdollisuus nukkua oikein pitkään, koska yövuoroon vasta illalla meno, mutta kuitenkin heräilin pitkin yötä ja ylös nousin jo puoli kuudelta ( taisi olla liian hiljaista :).

Edellisenä iltana olin leimannut muutaman "sarjan" Vintage Gardenia ja aloin niitä sitten aamuvarhaisella värittelemään. Mitäs kaikkea tarvitaan yhden kortin tekemiseen?? Totaalinen kaaos, luovaa hulluutta, hullua luovuutta...Pam, askarteluhuone hetkessä täydellisessä kaaoksessa! Mutta sain kuin sainkin kortin aikaiseksi ja siitä tuli aikalailla sellainen kuin ajattelinkin :D. Kaaos joka puolella; tasoilla ja lattialla :)


Tässä sitten pikaisesti siivottuna. Aina sen jälkeen on siivottava, kun saa yhden kortin valmiiksi ja hetken päästä levittää samat tavarat, kun aloittaa taas uutta projektia :-)Tällainen "Vintage Garden"- "telinekortti" (easel card) syntyi tänään. Leimakuva väritetty Derwentin Inktenseillä, alla olevissa papereissa Lili of the Valleyn vintageleimoja, vaikka eipä ne sieltä enää näykään :) Papereita "sutattu" DI- musteilla, reunoille lisätty valkoista akryyliväriä, papereiden reunat ajettu ompelukoneella, lisätty itsetehtyjä kukkasia + pari ostokukkasta, höyheniä, sideharsoa ja metallikulmat... Sisäpuolella koukerokuvio stanssattu Tim Holtzin reunastanssilla Scrollwork. Siinäpä se kokonaisuudessaan onkin :)


2 kommenttia: