torstai 31. lokakuuta 2013

Magnolia- "Tilda with wood basket"

Terve taas! :D. Tässäpä vaihteeksi tulee väritetty leimakuvakortti. Jostain syystä en ole ikinä oikein tykästynyt näihin Magnolian ihmishahmoihin (ehkä siksi, kun niillä ei ole nenää ja suuta?), omistankin varmaan vain pari Magnolian ihmistä. Päätin kuitenkin yhden väritellä ja tehdä kortiksi asti ja täytyy sanoa, että ehkäpä jopa hieman tähän tykästyin :D. Onnistui suhteellisen hyvin, vaikka väritys onkin vielä hakusessa.




Leimakuva väritetty Distress Markereilla Bilteman paperille; kasvoista tuli kyllä hassut :D. Kortissa käytetty Maja Designin papereita, Tiimarin juuttikangasta, stanssattuja kuvioita (La- La Land Crafts ja Crealies) ja jälleen itsetehtyjä kukkasia.




Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin- haasteeseen #128, jossa aiheena "Punainen lanka".

Kortit Joulumaratooniin

Huomenta kaikille! Tässä esittelyyn taas kaksi hyvin yksinkertaista korttia, jotka molemmat osallistuvat Koukussa Kortteihin Joulumaratooniin.




Tässä sinisävyisessä kortissa käytetty Quick Cards made easy- lehden mukana tullutta kohokuviointilevyä ja leimasinta. Leimakuva käsitelty kohojauheella ja tausta väritetty DI- musteella kohokuvioinnin jälkeen. Tämä kortti osallistuu KK- Joulumaratoooniin, jonka aiheena sininen- valkoinen- hopea.




Tällä kortilla osallistun KK- Jolumaratooniin, jossa aineena valkoinen- hopea- vaaleanpunainen. 




Tausta Tiimarista ostettua v.punaista juuttikangasta. Poron takana alumiinivuoan palanen kohokuvioitu samalla kuin edellisessä, reunoilla ruohostanssilla stanssatut ja kohojauhekäsitellyt "jääpuikkorivit". Poro on leikattu Cardmaking & Papercraft- lehden mukana tulleella mallilla ja käsitelty Glossy Accentsilla ja Diamond Dustilla.

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Maistuisi varmaan sullekin :)

Ensimmäistä kertaa päätin tehdä suklaalevykortin tällä ohjeella, mutta muutin mittoja Fazerin isolle suklaalevylle sopivaksi. Helppo ja hauska tehdä, paperia tosin kuluu aika paljon, mutta sehän ei haittaa, jos ystävä ilahtuu tästä kortista :D. Tässä hieman erilainen joulukortti.




Kortissa käytetty Pion Design- "Wintertime in Swedish Lapland"- papereita, stanssattuja koristeita ja itsetehtyjä kukkia. Paperit itsessään ovat jo niin ihania, että eipä kortti paljon ylimääräisiä koristeita kaipaa.




Sisäpuolella tekstit: "Istahda hetki ystävä hyvä. Nosta jalat ylös ja vedä henkäys oikein syvä. Itseäs halaa ja hymyile vähän, ole tyytyväinen hetkeen tähän." Ja toisella sivulla "Ei ole ongelmaa, jota ei voitaisi ratkaista suklaalla". Eli ei niin tyypillisiä tekstejä joulukorttiin, mutta minusta sopivat ;).




Kortin takana hauska teksti "Käsinleimattu suklaan vaikutuksen alaisena".



lauantai 26. lokakuuta 2013

Joulukortit

Heippa kaikille! Tässä tuleepi taasen kaksi joulukorttia, joilla osallistun haasteisiin :).



Tällä kortilla osallistun Askartelutaivaan Vintagehaasteeseen #23, jonka aiheena tällä kertaa "Ruutuja" ja niitä löytyykin J.K. Primecon papereista. Kortissa käytetty myös Pion Designin leikekuvaa, Marianne Designin joulutähtistanssia ja Spellbindersin stansseja.




Tällä kortilla puolestaan osallistun Askartelutaivaan Korttihaasteeseen nro 28 ja Joulukorttihaasteeseen nro 21. Kortissa käytetty Simply Cards & papercraft- lehden mukana tulleita leimasimia ja Maja Designin papereita.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Stampendous- Linnut

Ensimmäistä kertaa pääsi myös tämä Stampendousin ihana lintuleimasin käyttöön, kun huomasin Craft- Room Challenge- blogin, jossa tämänkertaisena aiheena on "Our Feathered Friends"



Leimakuva väritetty Derwent Inktenseillä.
Kortissa käytetty mm. Maja Designin leikekuvia ja Prima Marketing- papereita, Memory Boxin ja Magnolian stansseja.


Lintuihin lisäsin hieman kimalletta.

lauantai 19. lokakuuta 2013

Vanha Ford- kortti

Vanha Ford- kortilla osallistun It´s all about the Vintage and Beauty #54-  haasteeseen, jossa tällä kertaa aiheena Ajoneuvoja/ Vehicles. Hyvin yksinkertainen kortti yksinkertaisine koristeineen.



Harmaa- minttu- ruskea Joulukortti

Tämä kortti taasen onnistuin paljon paremmin ja osallistuu Koukussa Kortteihin Joulumaratooniin, jonka värit tässä haasteessa harmaa- minttu- ruskea.


Totaalinen pohjanoteeraus...

Laitetaanpas esittelyyn tänä päivänä syntynyt täysin totaalinen pohjanoteeraus. Tämän kortin tein Koukussa Kortteihin Joulumaratooniin, jonka värit tässä haasteessa punainen- vihreä- valkoinen.

Idea oli mielestäni muka hyvä, mutta tuli aivan susi :( . Mutta pidemmittä puheitta, tässähän tämä:




tiistai 15. lokakuuta 2013

Joulukortti 2013

Ja päivän viimeisenä postauksena esittelen teille joulukorttini, joka osallistuu samalla Art Impressions- blogin haasteeseen 120- Fun Folds.

Elikkäs tässä olen tehnyt taas telinekortin, jossa hieman erilainen muotoilu. Yksinkertaisesti taas käytetty valmista leikekuvaa, stanssattuja koukeroita ja Prismasta ostetun paperikon paperia.



Nea Idean "Neitonen"

Ihan extempore ajattelin tekaista yhden kortin ihan huvin vuoksi...nooh ajattelin kyllä samalla osallistua tällä tuotoksellani Askartelutaivaan Mallin mukaan- haasteeseen. Tässä käytetty ekaa kertaa Nea Idean leimasinta, jonka olen joskus askartelukirpparilta ostanut. Simppeliä taas :D.



Indigo Blu- "Ella Bella"

Tänään sain aikaiseksi tilauskortin Valmistuneelle. Aika simppelillä linjalla mennään ja ensimmäistä kertaa käytän kortissa tätä ihanaa Indigo Blun leimasinta; eipähän ollut ainakaan aikaavievää leimakuvan väritystä ;). Välillä olikin ihan kiva tehdä telinekortti, niitä kun tulee harvoin tehtyä :D.

Tämä kortti osallistuu Koukussa Kortteihin haasteeseen # 127, jonka aiheena kohokuvioitu koristelu.




Sisäpuolella ihana Lili of the Valleyn teksti.

Stempelglede- "Maribel"

Pienoinen tauko ollut tässä tuotosten julkaisussa, vaikka reilun viikon olen lomaillutkin. Huomenna sitten alkaa uudet työkuviot, hui, kun jännittää. Mutta puretaanpas jännitystä vaikka tähän blogipäivitykseen ;).

Tämä tuotokseni päätyi sitten Askartelutaivaan Vintagehaasteeseen ja on samalla tilauskortti ystävälle. Kortissa käytetty iki- ihanaa Stempelgledenin "Maribelia". Vikassa kuvassa värit ovat hiukan vääristyneet.






keskiviikko 9. lokakuuta 2013

"Sweet Pea Stamps"- Joulukortit 2013

Eilen ja tänään käytin ensimmäistä kertaa näitä ihania Sweet Pea Stampsin leimoja, joista työstin sitten lopuksi kolme joulukorttia.





Leimakuva siis Sweet Pea Stampsin, kukat itsetehtyjä ja paperit Maja Designin sekä jostain skräppipaperiarkista, jonka valmistajaa en muista. Lisänä stanssattuja koristeita ja siinäpä se sitten onkin. Tämä kortti osallistuu Koukussa Kortteihin Vintagehaasteeseen, jossa tämänkertaisena aiheena "Enkeli".





Tässä myös käytetty Sweet Pea Stampsin leimasinta. Tällä kortilla osallistun Koukussa Kortteihin Joulumaratooniin, jossa ensimmäisen haasteen pääväreinä ovat ruskea- turkoosi- kulta. Taustaan leimattu akryylivärillä "Vanha kulta" kuusia ja kiekuroita, jotka käsitelty kohojauheella ja tausta inkattu DI- musteella "Broken China". Leimakuva leimattu DI- musteella "Vintage photo" ja käsitelty sen jälkeen kohojauheella.





Ja tässä viimeisessä käytetty Maja Designin papereita, stanssattuja kuvioita ja itsetehty kukkanen ylhäällä. Tällä kortilla osallistun Askartelutaivaan Korttihaasteeseen nro 27, jonka aiheena tällä kertaa "Talvi".

tiistai 1. lokakuuta 2013

Art Impressions- "Dotty"

Iloista lokakuun ensimmäistä päivää kaikille! Yövuorossa ollessa värittelin huvikseni Art Impressionin Golden Oldies- sarjan tanssahtelevaa "Dottya" Inktenseillä :). Tämä on niin humoristinen leimasin, että väkisinkin tulee hyvälle tuulelle. Kun kerran tämän sitten kortiksi asti kasasin, osallistun sillä ensimmäistä kertaa myös kahteen ulkomaiseen haasteeseen.

Kaikki kukat kortissa ovat taas itsetehtyjä :). Dottyn takana oleva kellotaulu on väritetty ensin akryyliväreillä ja käsitelty vielä kohojauheella. Noin syntyy mielestäni ihana ruosteisen näköinen pinta.









Alla oleviin haasteisiin käy tämän korttini tie:

http://www.simonsaysstampblog.com/wednesdaychallenge/simon-says-anything-goes/ ja http://artimpressionsstamps.blogspot.fi/2013/09/challenge-119-anything-goes-week-two.html